Neuseeland-Muscheln mit Brandade, Heringskaviar und Safran-Rouille / Nieuw-Zeeland mosselen met brandade, haringkaviaar en saffraanrouille
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 71 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Frans / Duits
- Gang:
- snack of tussendoortje / voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- aardappelen
- boter
- champignons
- droge riesling
- gladde peterselie
- haringkaviaar
- knoflook
- nieuw-zeelandmosselen
- olijfolie
- saffraanrouille
- sjalot
- tomaten
- venkel
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.