Milchferkelbrust mit Maronen, Rosenkohl und Pfifferlingen gefüllt / Speenvarkenborst gevuld met kastanjes,spruitjes en cantharellen
★
★
★
★
★
Een recept van Harald Wohlfahrt.
U vindt dit recept op pagina 109 in 45 geniale rezepten .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- varkensvlees
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- boter
- cantharellen
- cantharellen als bijlage
- casinobrood
- kastanjes
- knoflook
- bladpeterselie
- room
- sjalot
- speenvarkenborst
- spruitjes
- varkensborst
- varkensjus
- varkensnek
- vulling en bijlage van spruitjes
- zout
- zwarte peper
- zwarte truffel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.