Risotto mit Spargel und roh mariniertem Lachs / Risotto met asperge en rauw gemarineerde zalm
★
★
★
★
★
Een recept van Holger Stromberg.
U vindt dit recept op pagina 28 in Gesund Geniessen .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- risotto / vis
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- gevogeltebouillon
- groene asperge
- koriander
- laurier
- limoenrasp
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- risottorijst
- sjalotten
- tijm
- tuinkers
- witte asperge
- witte balsamicoazijn
- witte wijn
- zalmfilet
- zeezout
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.