Pot-au-feu von Bouchot-Muscheln mit Gemüse und gebackenen Reisbällchen / Pot-au-feu van mosselen en gebakken rijstballetjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 43 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Basis-chilipeperssaus

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Noedels met korianderblaadjes en pinda's

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Serundeng

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Chilipasta in Indiase stijl

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër