Pot-au-feu von Bouchot-Muscheln mit Gemüse und gebackenen Reisbällchen / Pot-au-feu van mosselen en gebakken rijstballetjes
Een recept van Dieter Müller.
U vindt dit recept op pagina 43 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
- Bereidingstijd:
- 30 minuten
Ingrediënten
- arachideolie
- chilipeper
- coquilles
- garnalen
- koriander
- mosselen
- paneermeel
- peterselie
- prei
- risottorijst
- selderij
- struiktomaten
- wortel
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.