Zickleinkeule im Salzteig mit Schmorgemüse / Geitenlamsbout in zoutkorst met gesmoorde groente

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 80 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
geitenvlees
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjokken met een sausje

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Artisjokken schoonmaken

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Artisjokken, gestoofde, met citroen en munt

delicious. magazine - 2010-05

Cuisson de fonds d'artichaut - Artisjokbodems koken

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg