Geschmorte Kalbsbäckchen mit Barolo-Sauce, Stielmus und eingelegten Perlzwiebeln / Gesmoorde kalfswang met Barolosaus, raapstelen en ingelegde pareluien
Een recept van Dieter Müller.
U vindt dit recept op pagina 87 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- barolosaus
- bleekselderij
- geklaarde boter
- ingelegde pareluitjes
- kalfsfond
- kalfswang
- knoflook
- korianderkorrels
- laurier
- maïzena
- oude balsamicoazijn
- peper
- peperkorrels
- pimentkorrels
- raapstelen
- rode wijn
- rozemarijn
- snijbiet
- steranijs
- tijm
- tomatenpuree
- ui
- wortel
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.