Geflügel-Wachtel-Terrine mit Shii-takepilzen, Rotkohl-Apfel-Salat und Chili-Papaya-Vinaigrette / Gevogelte-kwartelterrine met shii-take, rode kool-appelsalade en chili-papayavinaigrette
Een recept van Dieter Müller.
U vindt dit recept op pagina 96 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- paté/terrine
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- bloem
- chili-papayavinaigrette
- gevogeltefarce
- kippenborstfilet
- kwartelborst
- olijfolie
- peperkorrels
- pimentkorrels
- pistaches
- rode kool-appelsalade
- rozemarijn
- shii-takes
- spinazie
- tijm
- vet spek
- witte peper
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.