Zatar

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 139 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

*Cassoulet Toulousain (Spring) with Green Garlic and Pork Sausage, Poached Lamb Loin, Spring Garlic Consommé, Country Bread Crisps, Sous Vide Duck Ham and Fresh bean salad

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Bouquet garni universeel

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Lamskoteletten - côtelettes d´agneau

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Verse borlottiboontjes gesmoord met knoflook & wijn

Een recept uit Joke Boon - Bonen!