*Cassoulet Toulousain (Spring) with Green Garlic and Pork Sausage, Poached Lamb Loin, Spring Garlic Consommé, Country Bread Crisps, Sous Vide Duck Ham and Fresh bean salad

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 85 in Modernist Cuisine [5] .

Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kruiden & Specerijen

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Peking-eend

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Pure Specerijen van Verstegen Spices & Sauces

Een recept uit Daisy

Kookboek: Wild Plukken

Een recept uit Isabel