Rote Linsensuppe mit Wachtelbrust / Rode linzensoep met kwartelborst
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 218 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten
- berbere-specerijen
- boter
- bruine boter
- groentebouillon
- kwartelfilet met huid
- mild chilizout
- olie
- rode linzen
- room
- tomatenpuree
- ui
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.