Süsssauer marinierter Saibling auf Zwiebel-Dattel-Sud mit Harissa-Kartoffeln / Zoetzuur gemarineerde zalmforel op ui-dadelsalade met harissa-aardappelen
Een recept van Alfons Schuhbeck.
U vindt dit recept op pagina 242 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .
- Keuken:
- Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- citroenschil
- gedroogde dadels
- gember
- geroosterde amandelsnippers
- griekse yoghurt
- groentebouillon
- harissa-aardappelen
- jeneverbessen
- knoflook
- korianderkorrels
- laurier
- mild chilizout
- milde chilipoeder
- mosterdzaad
- olijfolie
- peterselie
- pimentkorrels
- poedersuiker
- suiker
- witte ui
- witte wijnazijn
- zalmforelfilets
- zwarte peperkorrels
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.