Kalbstafelspitz mit Spinat und Kurkuma-Senf-Sauce / Gekookt kalfsstaartstuk met spinazie en kurkuma-mosterdsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 290 in Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze .

Keuken:
Duits / Midden-europees / Noord-Afrikaans / Orientaals
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fazantenpastei

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Terrine de campagne

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bierworst

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Pâté en croûte - Kalfsvleespastei

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw