Boudin Noir - Bloedworst
★
★
★
★
★
Een recept van Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman.
U vindt dit recept op pagina 182 in Speisekammer .
- Keuken:
- Frans / Noord-west-Europees
- Soort:
- inmaak / worst
- Bereidingstijd:
- 180 minuten
Ingrediënten
- appelmoes
- bieslook
- boter
- calvados
- ei
- fijn zeezout
- kervel
- quatre épices
- room
- ui
- varkensbloed
- varkensdarm
- vet spek
- witte peper
- zure appel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.