Lardo-Crème - Crème van lardo (opties voor smaakmakers)
★
★
★
★
★
Een recept van Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman.
U vindt dit recept op pagina 194 in Speisekammer .
- Keuken:
- Noord-west-Europees / Italiaans
- Gang:
- snack of tussendoortje
- Soort:
- inmaak
- Bereidingstijd:
- 10 minuten
Ingrediënten
- ajvar
- ansjovisfilet
- chilivlokken
- citroenrasp
- gemalen lardo
- ingelegde rode ui
- kappertjes
- knoflook
- parmezaanse kaas
- rode wijnazijn
- rozemarijn
- srirachasaus
- tijm
- truffel
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.