Hartes Tunnbröd - hard Zweeds platbrood

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 226 in Speisekammer .

Keuken:
Zweeds / Noord-west-Europees
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hartes schwedisches Blutbröd (Palttunnbrod) - Hard Zweeds bloedbrood

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Weiches Tunnbröd - Zacht Zweeds platbrood

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer