Karamellisiertes Hähnchen / Gekarameliseerde kip (90 min bij 65°C)

U vindt dit recept op pagina 32 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Oosters
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
sous-vide / gevogelte
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kipfilet met asperges in aspergesaus

delicious. magazine - 2010-07

Lemper ajam (kleefrijstrolletjes met pikante kipvulling

Een recept uit Mirjam van der Rijst, Harold Pereira en Eveline Stoel - Boekoe Bagoes

Kipfilet

Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Kip met Boemboe Bali

Een recept uit Sandra Mahut - Selamat Makan!