Raapzaadolie

Raapzaadolie wordt beschouwd als plantaardige olie.

Alternatieve naam: raapolie.

Zoek naar raapzaadolie in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met raapzaadolie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste raapzaadolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient raapzaadolie:

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Ingelegde gebakken poon

Ingrediënten:
ciderazijn, dille, dilleschermen, peper, poon, raapzaadolie, rode ui, suiker, venkel, venkelzaad, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gegrild lamshart

Ingrediënten:
acaciahoning, kersenazijn, kersen, koolrabi, lamshart, olijfolie, peper, raapzaadolie, radicchio, tijm, tuinkers en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Red velvet cupcakes

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelmelk, boekweitmeel, eetbare bloemen, frambozen, gevriesdroogde frambozen, kokossuiker, raapzaadolie, bakpoeder en zuiveringszout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Asperges, venkel en rode biet met verjus

Ingrediënten:
dillenaalden, minibietjes, pijnboompitten, raapzaadolie, thaise asperges, venkelknol, verjus, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Mayonnaise ohne Ei - Mayonaise zonder ei

Ingrediënten:
dijonmosterd, olijfolie, raapzaadolie, vocht van kikkererwten uit blik, vocht van witte bonen uit blik, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / saus
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Geroosterde asperges

Ingrediënten:
citroen, feta, groene asperges, maldon zeezout, raapzaadolie, ricotta en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Een bord bloemen met wat vinaigrette

Ingrediënten:
arachideolie, boekweitbloemen, duindoornsap, honing, komkommerbloemen, koolbloemen, pompoenzaad, pompoenzaadolie, raapzaadbloemen, raapzaadolie, rucolabloemen, vlierbloesem, witte erwtenbloemen, wortelbloemen en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
hartige hapjes / zoete hapjes
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje uit Fresh en light:

Ontbijtrepen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakpoeder, bruine basterdsuiker, ei, gedroogde cranberries, havermoutvlokken, kaneel, plantaardige olie, quinoavlokken, raapzaadolie, tarwekiemen, vanille-extract, volkorenbloem en zonnebloempitten

Soort:
zoet
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Snack of tussendoortje uit Speisekammer:

Kartoffelchips - Aardappelchips

Ingrediënten:
aardappelen, arachideolie, brandewijnazijn, raapzaadolie, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / aardappelgerecht
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Bijgerecht uit Vegan Genial:

Mörchendip / Worteldip

Ingrediënten:
bakgember, citroensap, nootmuskaat, pijnappelpitten, raapolie, sojasaus, wortel en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Recept uit Vegan Genial:

Bieslookcrème

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, peper, plantaardige room, raapolie, sojayoghurt en zout

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Rode biet en aromatische zaden, rode kruisbessen en wilde bramen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, bramen, citroentijm, duizendbladbloemen, engelwortelscheuten, koriander, lavendelbloemen, raapzaadolie, rode bieten, rodebietensap, rode kruisbessen, rodekruisbessensap, rode-uibloemen, zaad van wilde pastinaak en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Kewpie - Japanse mayonaise

Ingrediënten:
colman's mosterdpoeder, dashipoeder, eigeel, karashi-mosterd, raapzaadolie, rijstazijn, suiker, yuzusap en zout

Keuken:
Japans / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / vegetarisch