Zander mit Blumenkohlreis / Snoekbaars met bloemkoolrijst (20 min, 56°C)

U vindt dit recept op pagina 42 in Nico-Stanitzok - Sous-Vide .

Keuken:
Duits
Soort:
sous-vide
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bloemkool met dragon en bruine boter à la Tim Mälzer

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Cauliflower foam

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

cauliflower puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Bloemkool à la Ricardo's

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub