Salad of Fresh Ceps with a Parsley, Egg and Walnut Dressing - Salade van eekhoorntjesbrood met een dressing van ei, walnoot en peterselie
U vindt dit recept op pagina 162 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten
- andijvie
- dressing van ei peterselie en walnoot
- eekhoorntjesbrood
- frisée
- gemengde slasoorten
- kastanjeboleet
- parmezaanse kaas
- salade
- spinazieblaadjes
- walnoten
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.