Salad of Fresh Ceps with a Parsley, Egg and Walnut Dressing - Salade van eekhoorntjesbrood met een dressing van ei, walnoot en peterselie

U vindt dit recept op pagina 162 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Karbonade met in ansjovisboter gesmoorde andijvie

delicious. magazine - 2007-05

Andijviesoep

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Brandade van gerookte makreel en gesmoorde andijvie

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10

Andijvie, gesmoorde, en brandade van gerookte makreel

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10