Sherry Braised Guinea Fowl with Saffron Milk-caps - In sherry gestoofde parelhoen met oranje-groene melkzwam
U vindt dit recept op pagina 182 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / paddenstoelen
Ingrediënten
- bleekselderij
- boter
- cantharellen
- citroensap
- droge sherry
- grote parasolzwam
- kippenbouillon
- laurier
- oesterzwam
- oranje-groene melkzwam
- parelhoen
- tijm
- ui
- voorjaarspronkridder
- weidechampignons
- wortel
- zout
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.