Roast Turkey Flavoured with all Manner of Mushrooms - Geroosterde kalkoen op smaak gebracht met allerlei paddenstoelen
U vindt dit recept op pagina 188 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- gevogelte / paddenstoelen
Ingrediënten
- boter
- cantharellen
- dijonmosterd
- eekhoorntjesbrood
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- gele stekelzwam
- honingzwam
- kalkoen
- kastanjeboleet
- keizeramaniet
- kippenbouillon
- maïsmeel
- medium sherry
- oranje-groene melkzwam
- truffel
- truffelolie
- ui
- varkensworst
- waterkers
- wijnazijn
- wit broodkruim
- zout
- zwarte peper
- zwavelzwam
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.