Lamb Chop Sauté with a Sauce of Woodland Mushrooms - Gebakken lamskoteletjes met een saus van bospaddenstoelen
U vindt dit recept op pagina 198 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees / paddenstoelen
Ingrediënten
- boter
- cantharellen
- dijonmosterd
- eekhoorntjesbrood
- grote parasolzwam
- honingzwam
- kastanjeboleet
- kippenbouillon
- knoflook
- lamskotelet
- maïzena
- oesterzwam
- olijfolie
- oranje-groene melkzwam
- reuzenbovist
- rode wijn
- trompets de mort
- weidechampignons
- wijnazijn
- zout
- zwarte olijfpasta
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.