Snails with Ceps - Slakken met eekhoorntjesbrood
U vindt dit recept op pagina 212 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / paddenstoelen
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- bladerdeeg
- boter
- dijonmosterd
- eekhoorntjesbrood
- ei
- extra dry sherry
- gedroogd eekhoorntjesbrood
- groene bonen
- knoflook
- maïzena
- parmezaanse kaas
- peterselie
- runderbouillon
- sjalot
- slakken uit blik
- venkel
- wijnazijn
- zout
- zwarte olijfpasta
- zwarte peper
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.