Pan-fried Salmon with a Tarragon Mushroom Sauce - Gebakken zalm met een dragon-paddenstoelensaus
U vindt dit recept op pagina 221 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- paddenstoelen
Ingrediënten
- boter
- cayennepeper
- dragon
- grote sponszwam
- kastanjeboleet
- kippenbouillon
- maïzena
- mosterd
- oesterzwam
- oranje-groene melkzwam
- sjalot
- vis
- witte wijnazijn
- zalmsteaks
- zure room
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.