Rendezvous de Fruits de la Mer et du Bois - Afspraakje tussen de vruchten van de zee en uit het bos
U vindt dit recept op pagina 224 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Frans / Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis / paddenstoelen
Ingrediënten
- bladerdeeg
- bloem
- boter
- cantharellen
- cayennepeper
- citroensap
- coquilles
- crème fraîche
- droge witte wijn
- ei
- garnalen
- gele stekelzwam
- groentebouillon
- grote sponszwam
- inktvis
- kippenbout
- mosselen
- oesterzwam
- oranje-groene melkzwam
- shii-takes
- sjalot
- voorjaarspronkridder
- zalmfilet
- zeeduivel
- zout
- zwavelzwam
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.