Creamy Beetroot and Potatogratin with Wild Mushrooms - Romige biet met aardappelgratin en wilde paddenstoelen
U vindt dit recept op pagina 232 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .
- Keuken:
- Pools / Brits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten
- bloem
- bloemige aardappelen
- boter
- cantharellen
- dille
- eekhoorntjesbrood
- groentebouillon
- grote parasolzwam
- hete mosterd
- honingzwam
- karwijzaad
- kastanjeboleet
- keizeramaniet
- lichte room
- melk
- mierikswortelsaus
- oesterzwam
- paarse schijnridderzwam
- peterselie
- plantaardige olie
- shii-takes
- sjalot
- ui
- voorgekookte bietjes
- voorjaarspronkridder
- weidechampignon
- weidekringzwammen
- wijnazijn
- zout
- zwarte peper
- zwavelzwam
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.