Pumpkin Gnocchi with a Canterelle Parsley Cream - Pompoengnocchi met cantharel-peterseliecrème

U vindt dit recept op pagina 244 in Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book .

Keuken:
Brits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

The Colonel's Fried Chicken

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Mr. Herbert Bower's frumenty - Tarwepap

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Taart met ananas, kaneel & allspice

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Kishke-gevulde derma - Bloem- en uienworstje voor de cholent

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken