Taanu di Aragona - Gebakken pasta met vlees en kaas

U vindt dit recept op pagina 12 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta/noodles / ovenschotel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Schuimige wijnvla - zabaglione - zabaione

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Zachte meringue

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Kokosmakronen

Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Mascarponecreme

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella