Taanu di Aragona - Gebakken pasta met vlees en kaas
U vindt dit recept op pagina 12 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- pasta/noodles / ovenschotel
Ingrediënten
- ei
- kaneel
- kippenbouillon
- mager kalfsgehakt
- olijfolie
- pasta
- pecorino
- peper
- peterselie
- rigatoni
- saffraan
- tuma
- varkensvet
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.