"Sfinci" di patate / Aardappeldoughnuts

U vindt dit recept op pagina 29 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
aardappelgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Aardappelpannenkoekjes

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Krokant gebakken asperges met gebraden Texels lam en een stamppotje van spinazie en hardgekookt hoeve-ei

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Céteaux à l'écrasée de pommes de terre / Franse tong met grove aardappelpuree

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Aardappelkroketten

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag