"Mpanata"di anguilla / Palingtaart
U vindt dit recept op pagina 49 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .
- Keuken:
- Siciliaans / Italiaans
- Soort:
- hartige taart / vis
Ingrediënten
- bakvet
- bloem
- broodkruim
- gist
- knoflook
- laurier
- olijfolie
- paling
- parmezaanse kaas
- peper
- peterselie
- piacentinu ennese
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.