Cotolette al moscasto / Kalfskotelet met muscatel en amandelen

U vindt dit recept op pagina 57 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Pladijs met pompoen en amandelboter

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

boterkoekjes

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Croquants aux amandes

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Kerstkoekjes

Een recept uit Veronique Pouw