Duck with spiced Orange Sauce / Eend met gekruide sinaasappelsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 23 in Wok & Stir-Fry Cooking .

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
25 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Yan shui ya - Zoutwatereend uit Nanjing

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Eend met zoet-pittige saus

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Eendenborst met vlierbessen

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Tamme eendenborst met gegrilde perziken

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon