Shanghai Stir-Fry / Roerbakgerecht op de manier van Shanghai
★
★
★
★
★
Een recept van David Lee.
U vindt dit recept op pagina 71 in Wok & Stir-Fry Cooking .
- Keuken:
- Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / groente
- Bereidingstijd:
- 28 minuten
Ingrediënten
- ananas uit blik
- cashews
- groene paprika
- macadamianoten
- paksoi
- peper
- pinda's
- plantaardige olie
- rode paprika
- taugé
- venkelgroen
- venkelknol
- wortel
- zoetzure saus
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.