Stuffed Vine Leaves with Cherries - Gevulde druivenbladeren met kersen
★
★
★
★
★
Een recept van Hande Bozdogan en Lale Apa.
U vindt dit recept op pagina 65 in Istanbul Contemporary Cuisine .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- bijgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / groente
Ingrediënten
- citroen
- korianderblaadjes
- olijfolie
- pijnappelpitten
- rijst
- sap van zure kersen
- suiker
- ui
- water
- wijnbladeren
- wortel
- zout
- zure groene pruimen
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.