Stuffed Vine Leaves with Cherries - Gevulde druivenbladeren met kersen

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 65 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegan / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hawaïaanse keuken: avocado-kokoscreme

Een recept uit Isabel

Crackers met avocado en ei

Een recept uit Marianne Breukers

Crackers met avocado en ei

Serveersuggestie Crackers met avocado en ei

Aziatische fond (Dollase)

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten