Istanbul Contemporary Cuisine
We hebben 177 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Istanbul Contemporary Cuisine , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- 5 maanden geleden door Franklin August Mijnhijmer geplaatst
.
Niet een boek dat in grote oplagen in de Nederlandse boekhandel heeft gelegen maar voor de liefhebbers nog wel te bestellen via Amazon. Mijn exemplaar scoorde ik een paar jaar geleden in Istanbul. Het aardige van dit kookboek is dat chefs van Istanbul's betere restaurants traditionele recepten nieuw hebben geïnterpreteerd met als resultaat zeer maakbare en aantrekkelijke recepten uit een grote en inspirerende keuken.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Istanbul Contemporary Cuisine
Een greep uit de 177 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappel, boter, granaatappelsaus, granaatappelzaden, kaneel, kwartels, melk, pompoen, rijst, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aubergine, bloem, boter, kasar semiharde turkse kaas, melk, provolone en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bieslook, calamari, fetakaas, olijfolie, tijm, tomaten, tulum, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, kersenrookmot, lamslende zonder bot, suiker, walnootpaté, witte bonenpuree en zeezout
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroensap, dille, druivenbladeren, gele ui, groente, olijfolie, ronde artisjok, tuinbonen, water, wortel en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: citroensap, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegan / siroop
Ingrediënten: boter, grove mosterd en runderbouillon
Keuken: Turks
Soort: saus
Ingrediënten: aubergines, boter, carnarolirijst, gele ui, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, sauvignon blanc, tomaten, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: risotto
Ingrediënten: allspice, aubergine, hete paprikapoeder, knoflook, runderbouillon, suiker, tomaten, tomatenpasta, vet lamsgehakt, yellow wax paprika, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: aardappel, gele ui, knoflook, knolselderij, lamsbotten, rode wijn, tomatenpasta, water, wilde tijm, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Turks
Soort: saus
Ingrediënten: butternutsquash, kadayifdeeg, pekmez, pompoen, suiker, tahini en walnoten
Keuken: Turks
Ingrediënten: aubergine, boter, chuck-steak, hete paprikapoeder, knoflook, lamspoot, yoghurt en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: auberginepuree, bleekselderij, gele ui, knoflook, kruiden, lamsschenkel, oregano, prei, pruimepuree, tomatenpasta, walnoten en water
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: kasar semiharde turkse kaas, kashkavalkaas, kasseri, maïsmeel en provolone
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, ei, hazelnoten, kokosnootvlokken, margarine, natriumbicarbonaat, pijnappelpitten, poedersuiker en siroop
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aceto balsamico, bieten, citroensap, citroenschil, olijfolie, sherryazijn, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: amandelen, boter, honing, maïzena, rozenwater en water
Keuken: Turks
Soort: snoep / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, gedroogde witte bonen, knoflook, komijn, olijfolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: aubergines, citroensap, courgette, geitenkaas, granaatappelmelasse, koriander, mesclun, olijfolie, peterselie, postelein, rode paprika, tahini, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: muhammarasaus, ongepelde grote garnalen, postelein en yoghurt dressing
Keuken: Turks
Soort: schaal- en schelpdieren
Toon alle 177 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789756845172
ISBN10
9756845171