Istanbul Contemporary Cuisine
We hebben 177 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Istanbul Contemporary Cuisine , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Niet een boek dat in grote oplagen in de Nederlandse boekhandel heeft gelegen maar voor de liefhebbers nog wel te bestellen via Amazon. Mijn exemplaar scoorde ik een paar jaar geleden in Istanbul. Het aardige van dit kookboek is dat chefs van Istanbul's betere restaurants traditionele recepten nieuw hebben geïnterpreteerd met als resultaat zeer maakbare en aantrekkelijke recepten uit een grote en inspirerende keuken.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Istanbul Contemporary Cuisine
Een greep uit de 177 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, citroenschil, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, halloumi, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, boter, eiwit, fetakaas, filodeeg, knoflook, olijfolie, snijbiet, tomaten, ui, zaou en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / pastei
Ingrediënten: boter, kippenbouillon, kortkorrelrijst, tomaten, tomatenpasta, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: rijst
Ingrediënten: aubergine, boter, chuck-steak, hete paprikapoeder, knoflook, lamspoot, yoghurt en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: rundvlees / lamsvlees
Ingrediënten: broodkruim, citroenzest, knoflook, peterselie, pijnappelpitten en sumac-pesto
Keuken: Turks
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: cayennepeper, tomatenpasta, ui, water, witte bonen, zonnebloemolie en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, gladde peterselie, rijst, roze peperkorrels, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Turks
Soort: rundvlees
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, granaatappelsap, honing, isot en knoflook
Keuken: Turks
Soort: glazuur
Ingrediënten: dille, gele ui, gemalen koriander, gladde peterselie, hete paprikapoeder, kaneel, munt, olijfolie, pijnappelpitten, rijst, runderbouillon, suiker, tomatenpasta, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: groentevulling
Ingrediënten: aubergine, basilicum, bieslook, extra vergine olijfolie, gele paprika, gladde peterselie, groente, ingemaakte geroosterde rode paprika, mesclun, rode paprika, spinazie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, ei, rijst, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees / lamsvlees
Ingrediënten: aubergine, bieslook, bolaubergine, citroensap, crackers, extra vergine olijfolie, kerstomaat, lente-ui, poedersuiker en zout
Keuken: Turks
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, gedroogde kikkererwten, gele ui, snijbiet, suiker, tomatenpasta, water, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, grove mosterd en runderbouillon
Keuken: Turks
Soort: saus
Ingrediënten: biet, knolraap, laurier, tijm, water, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Turks
Soort: vegan / inmaak / groente
Ingrediënten: aardpeer, bloem, citroensap, knolselderij, kweepeer, olijfolie, rode paprika, selderijblad, sinaasappelsap, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroensap, dille, knoflook, natriumbicarbonaat, olijfolie, parmezaanse kaas, suiker, suikerklontjes, tuinbonen, ui, verse doperwten, zeekraal en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: muhammarasaus, ongepelde grote garnalen, postelein en yoghurt dressing
Keuken: Turks
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bananenpeper, bloem, boter, courgette, dille, groentebouillon, kalkoenvlees, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, rode paprika, sjalotten, tijm, tomatenpasta, ui, yellow wax paprika, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: gevogelte
Toon alle 177 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789756845172
ISBN10
9756845171