Istanbul Contemporary Cuisine
We hebben 177 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Istanbul Contemporary Cuisine , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
- ongeveer een maand geleden door Franklin August Mijnhijmer geplaatst
.
Niet een boek dat in grote oplagen in de Nederlandse boekhandel heeft gelegen maar voor de liefhebbers nog wel te bestellen via Amazon. Mijn exemplaar scoorde ik een paar jaar geleden in Istanbul. Het aardige van dit kookboek is dat chefs van Istanbul's betere restaurants traditionele recepten nieuw hebben geïnterpreteerd met als resultaat zeer maakbare en aantrekkelijke recepten uit een grote en inspirerende keuken.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Istanbul Contemporary Cuisine
Een greep uit de 177 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, groente, groentebouillon, knoflook, olijfolie, spinaziestelen, suiker, tomaat, ui, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: amandelsnippers, bieten, extra vergine olijfolie, fijne bulgur, granaatappelsiroop, lente-ui, munt, rode wijnazijn, salade, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, granaatappelsap, honing, isot en knoflook
Keuken: Turks
Soort: glazuur
Ingrediënten: bloem, boter, ei, harde geitenkaas, walnoten, water en zout
Keuken: Turks
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, gladde peterselie, granaatappelmelasse, hete groene peper, lente-ui, munt, pistachenoten, tomaat, yellow wax paprika en zout
Keuken: Turks
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: aardappel, bloem, boter, gele ui, komijn, olijfolie, rode linzen, runderbouillon, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: granaatappelbloesem, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: gele ui, granaatappelsap, knoflook, rode wijn, tijm, tomatenpasta, water, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: aardappel, boter, dille, groentebouillon, tuinbonen, ui, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: boter, kaneelstokjes, lamsschouder, suiker, ui, zout en zwarte pruimen
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: dille, gele ui, gemalen koriander, gladde peterselie, hete paprikapoeder, kaneel, munt, olijfolie, pijnappelpitten, rijst, suiker, tomatenpasta, water, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: groentevulling
Ingrediënten: dadels, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, karamelsponscake, krenten, melk, rozijnen, vanille-ijs, volle room en walnoten
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aardpeer, dille, gele ui, groene asperge, olijfolie, ronde artisjok, suiker, water, witte asperge, witte peper en zout
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: citroensap, gedroogde rozenblaadjes, labne, maanzaad, melk, rijstbloem, rozenblaadjes, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovis, broodkruim, citroensap, citroenzest, gladde peterselie, knoflook, olijfolie, sardines, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: citroensap, dille, gedroogde tuinbonen, olijfolie, suiker, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, honing, rozemarijn, tijm en zongedroogde abrikozen
Keuken: Turks
Soort: vegan / condiment
Ingrediënten: boter, ei, fetakaas, filodeeg, knoflook, olijfolie, spinazie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, grove mosterd en runderbouillon
Keuken: Turks
Soort: saus
Ingrediënten: abrikozen, blanke amandelen, bloem, boter, eend, honing, mutancanasaus, rode druiven, sjalot, water en zout
Keuken: Turks
Soort: gevogelte
Toon alle 177 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789756845172
ISBN10
9756845171