Istanbul Contemporary Cuisine
We hebben 177 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Istanbul Contemporary Cuisine , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Niet een boek dat in grote oplagen in de Nederlandse boekhandel heeft gelegen maar voor de liefhebbers nog wel te bestellen via Amazon. Mijn exemplaar scoorde ik een paar jaar geleden in Istanbul. Het aardige van dit kookboek is dat chefs van Istanbul's betere restaurants traditionele recepten nieuw hebben geïnterpreteerd met als resultaat zeer maakbare en aantrekkelijke recepten uit een grote en inspirerende keuken.
- meer dan 2 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Istanbul Contemporary Cuisine
Een greep uit de 177 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kikkererwten, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, runderbotten, spinazie, water, zeezout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: boter, cayennepeper, hete paprikapoeder, tijm, tomatenpasta, ui, water, witte bonen, zonnebloemolie en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardappel, allspice, broodkruim, ei, fijne bulgur, gedroogde kikkererwten, gedroogde munt, gedroogde tijm, gladde peterselie, groentebouillon, kalfsgehakt, knoflook, komijn, tomaten, tomatenpasta, ui, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: boter, cacaopoeder, hazelnoten, maïzena, melk, pistachenoten, rijstbloem en suiker
Keuken: Turks
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, gemalen amandelen, gemalen kaneel en suiker
Keuken: Turks
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: boter, bottarga en filodeeg
Keuken: Turks
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, rode mul, sumac-pesto, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: aubergine, bloem, boter, kasar semiharde turkse kaas, melk, provolone en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: groentebouillon, kaneel, kikkererwten, olijfolie en zout
Keuken: Turks
Soort: soep/bouillon / vegan
Ingrediënten: boter, cranberrybonen, hete paprikapoeder, knoflook, koriander, lente-ui, tijm, ui en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bananenpeper, boter, kalfswang, knoflook, munt, orzo, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: citroensap, dille, knoflook, natriumbicarbonaat, olijfolie, parmezaanse kaas, suiker, suikerklontjes, tuinbonen, ui, verse doperwten, zeekraal en zout
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bieslook, calamari, fetakaas, olijfolie, tijm, tomaten, tulum, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vis
Ingrediënten: citroenzuur, hete chilipeper, kaneelstokjes, kruidnagel, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: broodkruim, citroensap, extra vergine olijfolie, granaatappelsiroop, knoflook, rode chilipeper, rode paprika, walnoten en water
Keuken: Turks
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: aardbeien, aardbeien jell-o, aardbeienwijn, cranberrywijn, pistachenoten, suiker en water
Keuken: Turks
Soort: pudding
Ingrediënten: eidooier, maïzena, melk, pijnappelpitten, rijst, rijstbloem, rozenwater, rozijnen, saffraan en suiker
Keuken: Turks
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, kersensaus, margarine, melk, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker en vanille
Keuken: Turks
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, rijst, ui, water, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: kalfsvlees / lamsvlees
Ingrediënten: auberginepuree, bleekselderij, gele ui, knoflook, kruiden, lamsschenkel, oregano, prei, pruimepuree, tomatenpasta, walnoten en water
Keuken: Turks
Soort: lamsvlees
Toon alle 177 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789756845172
ISBN10
9756845171