Baba Ghanoush with Goat Cheese Gratin - Puree van geroosterde aubergine met geitenkaas gegratineerd
★
★
★
★
★
Een recept van Hande Bozdogan en Lale Apa.
U vindt dit recept op pagina 68 in Istanbul Contemporary Cuisine .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- mezze
- Soort:
- vegetarisch
Ingrediënten
- aubergines
- citroensap
- courgette
- geitenkaas
- granaatappelmelasse
- koriander
- mesclun
- olijfolie
- peterselie
- postelein
- rode paprika
- tahini
- zout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.