Stuffed Mussels with Saffran - Gevulde mosselen met saffraan

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 104 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Taart met ananas, kaneel & allspice

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Zoetzuur geroosterde lamshaas

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

courgettesalade

Een recept uit Michael van Straten - De gezonde Joodse keuken

Pekel

Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg