Cherry Wood smoked Loin of Lamb with White Bean Puree and Walnut Paté - Op kersenhout gerookte lamslende op puree van witte bonen en walnoot paté
★
★
★
★
★
Een recept van Hande Bozdogan en Lale Apa.
U vindt dit recept op pagina 148 in Istanbul Contemporary Cuisine .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie
- kersenrookmot
- lamslende zonder bot
- suiker
- walnootpaté
- witte bonenpuree
- zeezout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.