Marinated Lamb Chops with Smoked Aubergine Risotto and Wild Thyme Saus - Gemarineerde lamskotelet op risotto met gerookte aubergine en wilde tijmsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 150 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Khoreshte ghormeh sabzi - Gestoofd vlees en groene kruidensaus met rijst

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Gebarbecued vlees met mais

Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Getest: The Real American Marinades

Een recept uit Daisy

Gebraden lamsbout met kruiden

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel