Veal of Lamb Shish Kebab - Kalfs- of lamsspiesjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 153 in Istanbul Contemporary Cuisine .

Keuken:
Turks
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees / lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Kibbeh bil sanieh - Overschotel van laagjes vlees en bulghur

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kibbeh bil sanieh - Overschotel van laagjes vlees en bulghur met komijn en cayennepeper

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kibbeh bil sanieh - Ovenschotel van laagjes vlees en bulghur met tomatenpuree

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken