Les Oursins - Zee-egels

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 19 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
broodbeleg / schaal- en schelpdieren / boter en olie

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gevulde mandarijn

Een recept uit  - Story on a Plate

Spaghetti con ricci mare - Spaghetti met kuit van zee-egel

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Zee-egel en sinaasappeljam-toast

Een recept uit  - Story on a Plate

Cocoa Tajarin with Sea Urchin Bottarga, Pink Grapefruit Confit and Sea Urchin Butter,

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]