Saumon ou rouget en vessie - Zalm of rode mul in bakpapier

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 74 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

aspergebroodjes met gerookte ham

Een recept uit Michel De Meyer en Véronique De Meyer - Asperges

Minicalzones met prosciutto, mozzarella en tomaat

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Viskoekjes - taud man pla

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Spinazie-aardappellasagne

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair