Gigot au miel dans sa croute et sa puree de feves a la menthe - Lamsbout met honing en croute met puree van tuinbonen met munt
★
★
★
★
★
Een recept van Liliane Benoit en Agnès Claverie.
U vindt dit recept op pagina 87 in La cuisine Charentaise .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
Ingrediënten
Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.