Les fruits de mer / Zeebanket
U vindt dit recept op pagina 12 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- aioli
- alikruiken
- amandes
- boerenbrood
- boter
- citroen
- gezouten boter
- grijze garnalen
- groene kruidenmayonaise
- kreeft
- langoustines
- mayonaise
- noordzeekrab
- oesters
- peper
- praires
- roggebrood
- roze garnalen
- sjalotazijn
- spaanse mosselen
- venusschelpen
- wulken
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.