Cotriade - Bretonse visstoofpot
U vindt dit recept op pagina 18 in Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / vis
- Bereidingstijd:
- 85 minuten
Ingrediënten
- aardappel
- boter
- bouquet garni
- brood
- gladde peterselie
- goudbrasem
- kervel
- knoflook
- makreel
- peper
- poon
- prei
- sardine
- sjalot
- ui
- zeeduivel
- zeepaling
- zout
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.