Tam-konijnbout in rode wijnsaus met uitjes

U vindt dit recept op pagina 49 in Feestelijk tafelen met wild en pluimvee .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zuiglam uit Luik

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Rosa gebratener Rehrücken auf Zimt-Feigen-Blaukraut mit Kartoffel-Quitten-Püree / Rosé gebraden reerug op rode kool met kaneel en vijgen met aardappel-kweepeerpuree

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Gekruide olie

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Lamshaasjes met jeneverbessensaus

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl