Tam-konijnbout in rode wijnsaus met uitjes
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 49 in Feestelijk tafelen met wild en pluimvee .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild en gevogelte / wild
Ingrediënten
- boter
- jeneverbessen
- kervel
- konijnenbout
- laurier
- ontbijtkoek
- peper
- peperkorrels
- rode wijn
- zilveruitjes
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.