Rukmini Iyer - De groene barbecue

De groene barbecue

Een boek van Rukmini Iyer

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De groene barbecue, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Het kookboek 'De groene barbecue' staat bomvol vegetarische barbecuerecepten die niet alleen hartstikke lekker zijn, maar ook nog makkelijk om te maken. Laat dat maar over aan Rukmini Iyer!

In 'De groene barbecue' laat Rukmini Iyer, de koningin van de ovengerechten, haar creativiteit los op de lekkerste en origineelste gerechten voor op de barbecue. De 75 recepten zijn opgedeeld in vegetarische en vegan gerechten, dus voor iedereen zit er wel een nieuwe favoriet bij - van auberginegeitenkaasburgertjes tot spiesjes met ananas, halloumi en munt, en van salade met groene asperges tot perziken met amandel en rozemarijn. Snijd de ingrediënten, leg ze op het rooster en laat de barbecue het werk doen!

Weinig moeite, veel smaak - dat is het mantra van de Britse bestsellerauteur Rukmini Iyer. Wereldwijd zijn er al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht van haar razend populaire kookboeken, waarin de bakplaat en haar Indiase roots vaak een prominente rol spelen. Of je nu vegetariër, veganist, pescotariër of een alleseter bent, met Rukmini's recepten zit je gegarandeerd gebakken.

  • Maak van je zomer een feestje met deze verrassende vega(n) BBQ-recepten van onze Britse kookheldin Rukmini Iyer - Rukmini Iyer maakt haar reputatie meer dan waar met ‘De groene barbecue’! Toen ik vegetarisch werd, vond ik het jammer dat ik de BBQ moest laten staan. Maar dit boek staat boordevol smakelijke en pure BBQ gerechten waar elke vega(n) van kan genieten. - Koken én eten in de buitenlucht, het ultieme zomergevoel! Rukmini Iyer is er dol op. In haar nieuwste kookboek De groene barbecue borduurt ze voor op haar beproefde concept uit de succesvolle bakplaat-serie: installeer je in het zonnetje, met iets lekkers te drinken en een snijplank en gewapend met een goede tang en de gerechten rollen bijna als vanzelf een voor een van je grillrooster af. - In De groene barbecue blijft Rukmini’s bakplaatfilosofie overeind. Zo min mogelijk gedoe en zoveel mogelijk resultaat in de vorm van lekker eten. - Net zoals de andere kookboeken van Rukmini zijn ook deze recepten niet al te ingewikkeld, maar wel écht verrassend. Het water loopt me in de mond bij de heerlijke gerechten en ik hoop deze zomer veel te kunnen barbecuën! - Nu het grillseizoen officieel van start is gegaan, is nieuwe inspiratie zeker welkom en die krijg je volop met De groene barbecue. Rukmini maakt de lekkerste gerechten met groenten als basis. - De groene barbecue is een must have voor iedere vegetariër of veganist die ervan houdt om te barbecuen! Van deze heerlijke barbecue gerechten én de nodige tips krijg je zeker inspiratie. De kleurrijke en smaakvolle recepten in De groene barbecue zijn origineel, hebben een leuke creatieve insteek en geven ons in ieder geval genoeg input om lekker aan de slag te gaan deze zomer! - Barbecuën is niet langer alleen voor carnivoren! De groene barbecue laat ze zien dat je heel lekker en volwaardig kunt barbecueën zonder vlees, vis of andere dieren. Rukmini is een ster in gerechten hoog op smaak brengen en de bereiding tóch eenvoudig te houden. Groot resultaat met een minimum aan inspanning. - Barbecueën voor vegetariërs en vegans saai? Zeker niet! De dagen van aardappelsalade en stokbrood met kruidenboter zijn voorbij. Steek de kolen maar snel aan en laat je verrassen door deze heerlijke vega(n) gerechten van de grill uit De groene barbecue. - <p>Bestsellerkoningin van de bakplaat Rukmini Iyer
    staat aan het roer van een buitengewone vegetarische
    barbecue. Ze heeft zich nu gestort op het vegetarisch
    buitengrillen, en kijk, dat ziet er wél reuze
    aanlokkelijk en maakbaar uit. Niks geen kip
    of worstjes, maar een feestelijke parade van groentegerechten. Volop variatie in smaak,
    kleur en textuur. Lang leve prei, pompoen en
    portobello, met lekker veel smaakmakers en
    kruiden die het allemaal nét even wat spannender
    maken. En fijn veel praktische tips. Een
    boek waar je wat aan hebt en waar je nog
    vrolijk van wordt ook</p> - Combineer je traditionele BBQ-gerechten eens met de smaakvolle groentegerechten uit ‘De groene barbecue’ van Rukmini Iyer. Dit fraai geïllustreerde kookboek bevat 75 fijne vega en vegan recepten. - De bestsellerschrijfster van onder andere De Snelle Bakplaat laat in haar De Groene Barbecue de kooltjes gloeien - Hartstikke vegan, dezelfde barbecuesmaak. Voor de perfecte barbecuehap heb je geen grammetje vlees nodig, als je dat niet wilt. Rukmini Iyer bedacht 75 recepten die zijn opgedeeld in vegan en vegetarische gerechten en die het allemaal goed doen op hete kolen.

Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken