Aarde, zout en vuur
Koken met groenten in het ritme van de seizoenen
Een boek van Susann Probst en Yannick Schon
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Aarde, zout en vuur, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Het bloggende fotografenduo Susann Probst en Yanni Schon scoorde hoge ogen met ‘Krautkopf‘ waarin ze lieten zien dat vegetarisch koken niet alleen superlekker kan zijn, maar ook heel mooi! In deze prachtige opvolger gaan ze terug naar de basis. Recepten gebaseerd op eenvoud. Dat is ook waar de titel over gaat: aarde is de bron van alle groenten, zout is de meeste elementaire specerij en vuur de beste basic manier van koken.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.