The Thai kitchen of Boo Raan
Sharing recipes from Dokkoon Kapueak
Een boek van Dokkoon Kapueak
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals The Thai kitchen of Boo Raan, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In this book, Dokkoon explains everything you need to succeed: from the correct cooking techniques to recognizing good-quality ingredients. She provides more than 60 traditional recipes she learned during her childhood in Thailand and serves now in her restaurant Boo Raan. Dishes include phad thai, spicy krapaw (chicken stir-fry), aromatic tom yam khung (shrimp soup), and even an authentic Thai barbecue.
In 2018, Boo Raan was awarded Asian Restaurant of the Year by Gault & Millau and earned her first Michelin star in 2021.
- Thai cooking isn’t that hard and everyone can learn it, that is the credo of chef Dokkoon Kapueak.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.