Geräucherte Entenbrust mit Chicoréesalat - Gerookte eendenborst met witlofsalade

U vindt dit recept op pagina 38 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
voorgerecht
Soort:
gevogelte
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tamme eendenborst met cantharellen

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Carpaccio van ree of eend met parmezaanse kaas

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Kip-cranberrybakjes plus variaties

Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Salade met eend

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten